Selecteer een pagina

Workshops

Schrijf je in voor een van onze workshops

Wij delen onze kennis en ervaring graag met jou

Gelegen in Haarlem bieden wij  bbq’s en Lounge sets van een hoge kwaliteit aan. Wij bieden net dat extra stukje service aan, waardoor de keuze voor onze klanten vaak makkelijk wordt. Onze klanten gaan met een glimlach de deur uit. Dat is voor ons het belangrijkst.

Wij hebben een groot assortiment aan bbq’s en lounge sets, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is. Wij bezorgen producten door heel Nederland, maar natuurlijk kunt het product ook gelijk meenemen uit onze showroom in Haarlem. Ook is het mogelijk om het product eerst bij ons te bezorgen, zodat je op een geschikt moment jouw bestelling kunt komen ophalen.

 

Ook buiten openingstijden is het mogelijk om een afspraak te maken. Neem daarvoor contact met ons op, zodat wij een geschikt moment kunnen plannen met jou.

 

Lounge in Styl

Wij geloven in kwaliteit

Wij vinden het vooral leuk om jou te vertellen over onze barbecues en loungesets. Wij zijn liefhebbers van buitenkoken en brengen dit graag op jou over.

Onze showroom gelegen in de Waarderpolder in Haarlem is meer dan 500 vierkante meter groot. We hebben een ruim aanbod in onze showroom, maar hebben in onze webshop nog meer producten staan. 

Wil je een afspraak maken buiten onze openingstijden om? Dan is dat zeker mogelijk. Neem contact met ons op, zodat we een afspraak in kunnen plannen.

Regelmatig staat de barbecue bij ons op zaterdag aan. Benieuwd welk verschil je proeft tussen de barbecues die wij aanbieden en de barbecue die je thuis hebt staan? Kom gerust langs om dit te ervaren. Wij weten zeker dat je verrast zult zijn.

Specialisten

Wij adviseren jou graag, zodat je met de mooiste barbecue uit de winkel loopt.

Showroom

Onze showroom is meer dan 500 vierkante meter. Kom langs en laat je inspireren.

Bereikbaar

Wij bezorgen vanaf 100 euro gratis door heel Nederland. Onder de 100 euro rekenen wij vaste kosten.

N

Welkom

Kom jij ook een stukje vlees proeven van onze barbecues? Deze staan regelmatig aan

Onze merken

De een is nog mooier dan de ander