Selecteer een pagina

Kamado Space

maak kennis met Loungeinstyl

Kamado Space

Wij vinden dat u in uw comfortzone moet blijven wanneer u op buiten het terras bent.

Niet alleen prachtig en met elk klein detail, maar ook stevig en duurzaam. Kooktafels voor buiten zijn ontworpen om u absolute voldoening te geven tijdens het barbecueën van voedsel buiten.

Deze tafels zijn in Europa ontworpen en gemaakt, zijn verpakt in een plat pakket en zijn geschikt voor alle populaire Kamado barbecues.
Het gepoedercoate thermisch verzinkte metaal en de roestvrijstalen componenten passen prachtig bij de HPL-panelen en vormen een stevige, goed gebouwde constructie die jaren meegaat.

Kies het geschiktste model voor u in uw dichtstbijzijnde BBQ-winkel, het is uit voorraad leverbaar. Kies uit de unieke ontwerpen de kooktafel die het best bij uw tuin past. Eenvoudig te monteren omdat er geen speciale gereedschappen of vaardigheden voor nodig zijn.

In een paar uur (en niet weken of maanden) lost u een probleem op dat bij de aankoop van een Kamado barbecue ontstaat.

Alles binnen handbereik

De KamadoSpace is 4-in-1:

  • nest voor een Kamado barbecue;
  • BBQ-wagen;
  • bereidingszone;
  • ruimte voor kookgerei.

Roken en grillen moet niet alleen leuk zijn voor de fijnproevers, maar ook voor de chef-kok die alles bereid. Creëer uw ideale omgeving en focus op het recept, improviseer en ontdek de culinaire uitbreidingen met alles wat u nodig heeft direct binnen handbereik.

Geschikt voor elke Big Green Egg, Kamado Joe, Primo, Monolith, enzovoort, en veel accessoires zoals SlōRoller, JoeTisserie, DōJoe, roosters, expanders, rekken, beschermkappen, spekstenen.

Ontworpen voor elke Kamado bbq

2.399,00

3.999,00

4.999,00

Showroom

Onze showroom is meer dan 500 vierkante meter. Kom langs en laat je inspireren.

Specialisten

Wij adviseren jou graag, zodat je met de mooiste barbecue uit de winkel loopt.

Bereikbaar

Wij bezorgen vanaf 100 euro gratis door heel Nederland. Onder de 100 euro rekenen wij vaste kosten.

N

Welkom

Kom jij ook een stukje vlees proeven van onze barbecues? Deze staan regelmatig aan